Con tequila y mochila

België, Opwijk, 27 januari 2009

Voor 3 maanden ontsnappen wij aan het stof van de verbouwingen en de loonslavernij. Leve de loopbaanonderbreking en de milde gulheid van de RVA. Nu hebben we enkel nog maar tijd voor de Maya-tempels in Mexico, de koraalriffen in Belize, de Indiaantjes in Guatemala, de cowboys van Honduras, de Pacific in El Salvador, de vulkanen van Nicaragua, de nevelwouden van Costa Rica en het kanaal van Panama. Con Mucho Gusto y viva la libertad !!

Dit bericht werd geplaatst in Centraal-Amerika 2009. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s