Vertrek in schijfjes

België, Opwijk, 29 januari 2009

Zo, en voorwaar het aftellen is begonnen. Voor drie maanden bevrijd van de grauwe pendelmeute die om half acht des ochtends met schelle stem hun overbuur in de trein en dus iedereen de grootste banaliteiten kond willen maken. Mojitogewijs zullen wij ons voegen bij de leeghangers, de leeglopers, de rondslenteraars, de langslapers (hoewel, V is nogal matinaal en heel wakker des ochtends), kortom les touristes pur sang.

Het wordt wel een afvaart in schuifjes. V vertrekt reeds dinsdag 3 februari. Vera(=schoonma met avontuurlijk trekje) en Miet die een paar weken meereizen de volgende dag maar gezien ik nog een sollicitatiegesprekje op mijn werk moet voeren op 5 mag ik pas op 6 mijn rugzak ter hand nemen. Niets aan te doen. Het is wat het is zei ooit een wijs mens.

Dit bericht werd geplaatst in Centraal-Amerika 2009. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s