Oproep

Guatemala, Antigua, 27 februari 2009
Guatemala

Deze ochtend hebben wij Vera en Miet veilig afgezet aan de luchthaven van Guatemala stad en bittere tranen geplengd. En hoewel het ook onder ons tweetjes zeer gezellig is, doen we toch een warme oproep aan al onze vrienden om ons een bezoek te brengen hier in de nieuwe wereld. Op het programma staat nog menig postkaartwaardige locatie zoals actieve vulkanen, oude maya-sites, Garifunia-reggae en een ruim aanbod aan palmbomen en witte stranden overgoten met koloniale stadjes en frisse mojito’s. Gelieve uw persoonlijke kandidatuur te stellen viahttp://bertenveerlie.waarbenjij.nu. We zullen kritisch, doch rechtvaardig een gepaste winnaar bekend maken.

Dit bericht werd geplaatst in Centraal-Amerika 2009. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s