Hallo? (door B)

your local telecom office Hallo?

Ergert u zich ook blauw  aan de georganiseerde diefstal door die snodaards van de mobiele telefoniebedrijven. Vooral om te roamen durven die zwendelaars in pak  het onderste uit de kan te schrapen.  In Colombia lossen ze dat anders op. Aangezien bellen tussen netwerken te duur is staat op elk voetpad wel een mobiel telecombedrijf bestaande uit een plastic stoel, een kleine zelfstandige en 5 GSM’s aangesloten bij verschillende operatoren. Voor een schijntje koop je beltijd voor de operator van je bestemmeling. Goedkoop en efficiënt, qua privacy niet optimaal maar een kniesoor enzoverder.

PS Ze hebben hier ook  nog andere methoden om hun handelsgeschillen te regelen.

Hallo?

GSM bedrijf met uitgebreid aanbod

Dit bericht werd geplaatst in Colombia. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s