Aan de vriendjes van mijn klas (door L)

Lieve juf Carlien en lieve klasgenootjes,

Wat een grappig land. Ik mag hier elke dag een ijsje eten. Het leukste vind ik de oude auto’s in alle kleurtjes. Ik mocht ook al eens aan het stuur zitten. Dat vond ik super. Ik heb ook met een bootje gevaren en ik heb op een paard gezeten. Mijn knuffelhondje neem ik overal mee en op een dag zag ik een hondje met een bril en een hoedje op. Toen moesten we heel hard lachen. Ik vind gebakken banaantjes wel lekker maar ik mis mijn boterhammetjes met choco. Morgen gaan we naar de zee. Daar zitten veel dolfijnen en gekleurde visjes.

Dikke kussen! Leon

Deze slideshow vereist JavaScript.

Dit bericht werd geplaatst in Cuba 2016. Bookmark de permalink .

3 reacties op Aan de vriendjes van mijn klas (door L)

 1. peggy en johan zegt:

  ben geen vriendje uit de klas maar vind het heel leuk

  Like

 2. Nadie zegt:

  Thank god for icecream….

  Like

 3. Carlien meskens zegt:

  Wauw…. Wat ben jij een knappe chauffeur. Ik zie dat je het daar naar je zin hebt. Geniet er Maar van,lieve Leon. De vriendjes hebben al dikwijls naar je gevraagd en Marie wil ook naar Cuba. Want ze heeft er iets van gezien op tv. Weet dat we je heel hard missen. En lieve Leon, breng je wat zonnetje mee naar hier want hier is het aan het regenen en ons zonnetje slaapt. Nog veel plezier daar…. Dikke knuffel van al je vriendjes en ook een dikke zoen van mij. Knuffel, Carlien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s