Laatste dag in San Sebastian

thumb_IMG_0933_1024

Het zit er bijna op (eigenlijk zijn we al thuis maar we doen even alsof). Onze laatste dag brachten we door aan de kust bij Getaria en in San Sebastian. De Baskische kustlijn is behoorlijk dramatisch en de kliffen zijn soms echt hoog. Echt iets voor mensen met hoogtevrees zoals ikzelf. Bovendien zetten ze hier geen hekjes en ik ben er zeker van dat er af en toe  een zatte toerist in het donker naar beneden kukelt maar dat ze dat soort zaken bewust verzwijgen.  We wisten helemaal niets van Baskenland maar nu blazen we met plezier en zonder daar voor betaald te zijn de loftrompet. Heel ruig en mooi is het hier, met hippe trendy steden vol hippe trendy onverstaanbare Basken, prachtige natuur (J Schouwvlieghe is hier nog niet gepasseerd) en  lekker eten. Een waardige afsluiter vonden we in het 100-jaar oude pretpark boven San Sebastian met uitzicht over de baai.  En nu eens goed nadenken waar we volgende keer naartoe kunnen.

 

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Dit bericht werd geplaatst in Europa, Noord-Spanje. Bookmark de permalink .

4 reacties op Laatste dag in San Sebastian

  1. Roos zegt:

    San Sebastian staat ook zeer hoog in onze top 10! En nadenken over een volgende reis? Misschien verder noordwaarts de kust volgen, het blijft zeer mooi, om niet te zeggen dat het nog mooier wordt!

    Geliked door 1 persoon

  2. Anne-Catherine en Stéphane zegt:

    Wauw! Bedankt voor al die mooie plaatjes en jullie verslagen. ’t Was weer intens genieten. Welcome home. Knufs from Edegem😘

    Like

  3. nadine zegt:

    Het was zalig meegenieten met de reports!!! keep up this good work…xx

    Like

  4. nadine zegt:

    mooie foto’s met “gevaarlijk” kinderpretpark…

    Like

Plaats een reactie