The road to Belize

Eerste kennismaking in Chetumal met het Belize Public Transport System. Zita wou graag op de roze bus maar die vertrok pas na de middag, dus werd het een bruine. Er kan gelukkig veel meer volk op een kippenbus dan er zitplaatsen zijn, ze rammelen aan alle kanten, er is geen airco maar wel open raampjes en bergop gaat het moeizaam. Maar voor luttele peso’s stonden we op amper vier uur en na 20 stops wel mooi in Belize City. gefrituurd en wel.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Zet het geluid aan voor wat meer couleur locale

Dit bericht werd geplaatst in Family travel, Mexico - Belize -Guatemala. Bookmark de permalink .

6 reacties op The road to Belize

  1. Jean Paul zegt:

    doet me denken aan mijn beginjaren in toerisme (in Turkije) – in de jaren ’80 ook geen airco, maar ook geen raampjes die open konden. In volle zomer konden we alleen iedereen aanmanen te blijven zitten, papieren en documenten weg te stoppen en…. dan kon de voor- en achterdeur open zodat we konden genieten van een warme fön door de bus. En catering op de bus…. nooit van gehoord in die dagen. We stopten wel om de 2 uur. Oh ja, toen mocht er ook nog overal gerookt worden, zelfs op de bus! Intussen zijn we gezonde, comfortminnende senioren geworden!

    Geliked door 1 persoon

  2. Anne-Catherine en Stéphane zegt:

    Wel, die kippenbus ziet er properder uit dan sommige bussen van De Lijn van en naar Antwerpen. 😉. Hier zijn het geen oude maar wel recent aangekochte bussen die hard rammelen door het sportief rijgedrag van buschauffeurs die stiekem dromen van het circuit in Zolder😜

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s