Het mooiste kwam op het eind

San Cristobal de las Casas, dit is Mexico op zijn allercharmantst en hoewel er meer en meer toeristen komen, heeft het zijn karakter niet verloren. Sinds de Zapatisten het stadje in ’94 bezetten is er een soort Zapatoerisme-industrie ontstaan. Er zijn Zapatisten t-shirts, affiches en koelkastmagneten. Maar in het onwaarschijnlijke aanbod folkloristische attributen op de markt zitten ook gewoon Mayagebreide mignonmutsen. En verkopers met hele manden vol geroosterde chapulines of krekels, niet slecht met wat limoen, alleen dat de pootjes de neiging hebben om tussen de tanden te blijven hangen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Dit bericht werd geplaatst in Family travel, Mexico - Belize -Guatemala. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s