Thailand here we come !

Deze keer moeten we echt wel ver gaan om aan de voetbalgekte te ontsnappen. Maar we hadden nog een vliegtuigticket tegoed, en Thailand lijkt een mooie optie voor wie van rijst en tempels houdt.  Met zijn 35 miljoen toeristen per jaar …  dan zal het op die 4 extra niet aankomen.

 

Dit bericht werd geplaatst in Thailand. Bookmark de permalink .

2 reacties op Thailand here we come !

  1. jean paul zegt:

    Een boeiende reis toegewenst….. ik was daar in 1989 voor het eerst (nadien nog 2 x) en heb toen ook die noordelijke route genomen naar Changmai met bezoeken aan Sukotai en Ayuthaya en zoveel meer heerlijke plekjes. Geniet ervan en… OMG al dat heerlijk eten, vriendelijke mensen. Wat ik ook onthouden heb: nooit een kind over het hoofd wrijven uit genegenheid en ook nooit de benen kruisen als je gaat zitten want dan is er altijd 1 voet die in een rchting wijst en dat is heel onbeleefd. Het hoofd is het heiligste deel vh lichaam en de voeten staan niet alleen letterlijk helemaal onderaan!
    beste groeten – wanneer start de reis?

    Jean Paul

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s