Budhism for kids

Zita na pedagogisch /historische uitleg over leven Boedha, Boedhistische onthechting en loslaten materialisme: ‘Maar wij geloven niet in die dingen, ik word gelukkig van een Barbiehuis. ‘:) Verder is het wel een lief kind.

 

Dit bericht werd geplaatst in Thailand. Bookmark de permalink .

Een reactie op Budhism for kids

  1. Anne-Catherine zegt:

    Hahaha, ik kan Zita geen ongelijk geven….vergelijk een Boedhistische tempel met een Barbiehuis….waar zit (meestal) de meeste glans & glitter? Van onthechting en loslaten materialisme gesproken….euh….😇

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s