Nachttrein richting Chiang Mai

 

Al dat gevlieg naar de andere kant van de wereld is helaas nefast voor de ecologische voetafdruk. Om het geweten te sussen hebben we dan maar de nachttrein genomen naar Chiang Mai.  Dit exemplaar was splinternieuw, Chinees, netjes, gerieflijk en vertrok bovendien op tijd (een beetje zoals de NMBS, maar dan helemaal anders). Het enige minpuntje was de catering (de afhaalchinees in  Wolvertem komt aardig in de buurt). Gelukkig was er nog de voorraad koekjes, donuts (Dunkin Donuts!!) en Pringles.

’s Nachts speelden de Belgen tegen Frankrijk en met de hulp van een Thaise simkaart hebben we dat zowaar live om één uur ’s nachts kunnen volgen, toch wel straf dat zoiets kan . Helaas voor die ene keer dat we naar het voetbal kijken kregen de Belgen op hun kop. Zita en Leon vonden hun bed op wielen alvast superleuk en voor herhaling vatbaar.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Dit bericht werd geplaatst in Thailand. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nachttrein richting Chiang Mai

  1. Michel zegt:

    Plezant, geniet er van hier is het allemaal in orde. Groeten, De buurman.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s