On the road

 

 

Niets zo handig als een eigen autootje (we rijden links en de richtingaanwijzer staat op de plaats van de ruitenwisser, dat zijn van die fijne details om beter de aandacht bij de zaak te houden). Van Mae Hong Son tot ons onderkomen een eind voor Chiang Mai gaat het urenlang over bijna lege wegen door de bergen in een onwaarschijnlijk groen decor met een lokale vrije radio op de achtergrond om de moed erin te houden.  Dit is een heel ander Thailand dan de eindeloze koterij en lintbebouwing in het zuiden. Normaal duurde de rit ongeveer 4,5 uur maar door enige verstrooidheid misten we een paar afslagen en deden we er anderhalf uur langer over, onder groot protest van de achterbank. Onze vergissing leidde wel ons dwars door het Doi Inthanonpark  waar ook de hoogste berg van Thailand ligt en heel veel lush nevelwoud.  Heel National Geographic-waardig en zo hoog is het tenminste wat frisser.

 

Dit bericht werd geplaatst in Family travel. Bookmark de permalink .

5 reacties op On the road

  1. Roos zegt:

    Leuk hé…rijden zonder verkeer…geniet ervan want eens in den Belgique is’t weer voetje voor voetje 🙂

    Like

  2. Jan zegt:

    en kinderzitjes waren optioneel precies ? 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s