Se quer ir rápido, vá sozinho. Se quer ir longe, vá acompanhado.

Se quer ir rápido, vá sozinho. Se quel ir longe, vá acompanhado. Als dat geen wijze woorden zijn. Een lange reis wordt het alleszins, om redenen die mij nog niet helemaal duidelijk zijn, leek het V veel voordeliger om meteen voor 55 dagen over de plas te vliegen. De logica mijner eega volgt voorwaar wonderlijke en ondoorgrondelijke wegen die ik zeker niet in vraag zou durven stellen. Ik onthou dat ik bijna 2 maanden mag rondlummelen, wat bijlezen en ondertussen ongebreideld caipirinha’s mag achterover slaan. Een subtropische voortzetting van mijn gewone dagelijkse activiteiten a.h.w. Al die jaren nijver Spaans blokken in de avondschool zullen ons deze keer helaas niet verder helpen. Maar met wat overlevingswoordenschat zal het ook wel lukken . Verder hopen we op schandalig weelderige fauna en flora (handen af Bolsonaro!), koloniale dorpjes in bucolische setting en hier en daar een sympathiek Beiers stadje met nazaten van. Ik ben benieuwd.

Dit bericht werd geplaatst in Brazilië. Bookmark de permalink .

Een reactie op Se quer ir rápido, vá sozinho. Se quer ir longe, vá acompanhado.

  1. Roos zegt:

    Bert, uw eega heeft méér dan gelijk! Als jullie je ecologische voetafdruk een beetje willen in ere houden blijven jullie best zo lang mogelijk weg! Prachtige foto trouwens! Goeie reis gewenst!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s