Aan de vriendjes van mijn klas (door Z)

Lieve juf Nele en lieve klasgenootjes,

Het is heel leuk op vakantie maar alles is hier een beetje anders. Het is hier heerlijk warm, er is overal veel leuke muziek en je kan hier heel lekkere ijsjes eten. Er rijden ook taxi’s met paardjes, je mag geen papier in het toilet gooien en er is geen choco maar je kan hier wel gebakken banaantjes eten. Ik ken ook al een beetje spaans: muchas gracias betekent dankjewel en ze zeggen niet hallo maar Hola! Ik ben hier zelfs naar de manicure geweest en koos mijn lievelingskleur. Ik mis jullie wel heel hard. Als ik terug naar school kom zal ik jullie heel veel kunnen vertellen.

Dikke kussen (besos)!

Zita Bobbelita

Deze slideshow vereist JavaScript.

Dit bericht werd geplaatst in Cuba 2016. Bookmark de permalink .

2 reacties op Aan de vriendjes van mijn klas (door Z)

  1. peggy zegt:

    en Zita kan ook al goed schrijven…

    Like

  2. Nele zegt:

    Super dat we zo mochten meevolgen.. We keken er elke keer naar uit en konden jullie avonturen bewonderen op ons groot scherm… Nu is het vakantie en als we terug naar school moeten is ons Zita terug !! Nog veel plezier !! Dikke kussen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s