Oh ja, we waren ook nog in Lissabon!

IMG_5169

Het is ondertussen al een hele tijd geleden, maar voor de volledigheid van onze reisblog toch enkele impressies van onze trip naar de cidade van de Fado, pasteis de Belem en bacalao à volonté. Nu vinden we het al een hele tijd een opbeurend vooruitzicht om met oudejaar niet in het vaderland te vertoeven. Zelfs de 2 (twee)  vuurpijlen die het Opwijks gemeentebestuur met gulle hand en gevoel voor spektakel jaarlijks om middernacht de lucht in jaagt kunnen daar  weinig aan veranderen. Onze minderjarigen waren  alleszins zeer te spreken over de trammetjes, de dagelijkse ferry naar Cacilhas, het aquarium (met haaien), het strand in Cascais (zonder haaien)  en de onvermoede mogelijkheid om bij alle lokale gerechten frietjes te bestellen. Leve de commerciële flair van de lokale restaurateurs. Voor de grote was er het Berardo Museum, de oudste boekhandel ter wereld, eindeloze kronkelstraatjes vol sfeer, een mild lentezonnetje (meestal), en een flesje wijn (dagelijks). Een beeld zegt meer dan heel veel tekst en V had haar camera mee, hieronder dus nog wat impressies van winters Lissabon.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Dit bericht werd geplaatst in Europa, Lissabon en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s