Verwendagje voor de vrouwen (door V)

De vrouwen vonden dat ze eens recht hadden op een dagje pure verwennerij en dus boekten ze een uitstap naar het dichtsbijzijnde beauty-salon.  Mannen en kinderen waren niet uitgenodigd.  Omwille van de heilzame werking voor huid en haar ging onze interesse vooral uit naar een all-in-body-treatment aan de moddervulkaan van El Totumo.  Het werd een “interessante” ervaring waarbij we tot onze neus en oren werden ondergedompeld in de modder.  Daarna werden we door enkele Colombiaanse dames tot in de details gereinigd in de nabijgelezen lagune.  Zoals het spreekwoord zegt: “wie mooi wil zijn moet lijden”, hoewel we in ons geval vooral heel erg hard gelachen hebben. Een echte aanrader voor wie er ooit mocht passeren.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Dit bericht werd geplaatst in Colombia en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Verwendagje voor de vrouwen (door V)

 1. Jean Paul Peters zegt:

  Geweldig…. als Vera en Miet hier zijn volgende maand zal ik ze in een soortgelijk modderbad stoppen in Dalyan…. Dan kunnen ze een vergelijkende studie maken van de heilzame effecten!
  En hoe voelde het vel aan na daar zo een tijdje in de modder gelegen te hebben als tevreden biggetjes? Goed dat Z niet mee in de modder lag… als die eruit zou komen “als herboren” dan kon ze misschien verhalen vertellen over haar op komst zijnde broertje/zusje!!!
  En goed zo Bertie, er moet toch iemand zijn verstand gebruiken en met de voeten op de grond blijven! Lukt dat zo’n beetje met je harem van 4 vrouwen?

  Like

 2. Roos zegt:

  Tja Veerle, ik ben hier al geen voorstander van ‘beauty-salons’ want ik heb niet zo graag dat ze aan mijn lijf ‘foefelen’ dus in die modderpoel zouden ze me waarschijnlijk niet in krijgen, hahaha….

  Like

  • We hebben die masseurs aan ons voorbij laten gaan hoor. Die moesten aan ons lijf niet komen. De vrouwen die ons achteraf afspoelden waren anders wel zeer grondig haha.
   Een Boliviaanse leerkracht, dat klinkt veelbelovend, we zijn benieuwd.

   Like

 3. Marien zegt:

  ooh, zo tof, een echt modderbad!!! Lijkt me super ontspannend en heeeeel erg grappig ook wel…
  Gelijk heb je dat je een verwendagje inlast, dat hoort bij op reis gaan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s